AgendaSizeSummitCountyFinalLogo

 


AGENDA

SUMMIT COUNTY COUNCIL

Monday, October 30, 2017

NOTICE is hereby given that the Summit County Council will meet in special session

Monday, October 30, 2017, at the

Sheldon Richins Building, 1885 West Ute Blvd, Park City, UT 84098

(All times listed are general in nature, and are subject to change by the Council Chair)




9:00 AM
- Pledge of Allegiance

9:05 AM Work Session - Department head budget presentations

1) 9:05 AM – Seniors; Heather Nalette (15 min)     Presentation

2) 9:20 AM – Engineering and Public Works, including weeds, waste disposal, etc.; Derrick Radke (60 min)    Presentation    Slide 25

3) 10:20 AM - Assessor; Steve Martin (15 min)       Presentation

4) 10:35 AM - Library; Dan Compton (20 min)       Presentation

5) 10:55 AM - Information Technology; Ron Boyer (20 min)      Presentation

6) 11:15 AM - Treasurer w/Motor Vehicle; Corrie Forsling (20 min)     Treasurer      Motor Vehicle

7) 11:35 AM - Facilities, including Courthouse, Richins, Justice Complex, Animal Shelter, etc.; Mike Crystal (20 min)       Presentation

8) 11:55 AM - Attorney; Margaret Olson (20 min)       Presentation


         

One or more members of the County Council may attend by electronic means, including telephonically or by Skype. Such members may fully participate in the proceedings as if physically present. The anchor location for purposes of the electronic meeting is the Sheldon Richins Building auditorium, 1885 W. Ute Blvd., Park City, Utah

Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at (435) 336-3025, (435) 615-3025 or (435) 783-4351 ext. 3025

Posted: October 27, 2017