AgendaSizeSummitCountyFinalLogo

 

AGENDA

SUMMIT COUNTY COUNCIL

Wednesday, July 25, 2018

NOTICE is hereby given that the Summit County Council will meet in session

Wednesday, July 25, 2018, at the

Sheldon Richins Building, 1885 West Ute Blvd, Park City, UT 84098

(All times listed are general in nature, and are subject to change by the Council Chair)


12:50 PM
Closed Session – Personnel (30 min); Property acquisition (60 min)

2:20 PM Work Session

1) Walk to Transit Center (10 min)

2) 2:30 PM - Council Members to join the Berkshire Hathaway Energy Regulatory and Legislative executives visit to Kimball Junction Transit Center, located at 6490 N. Landmark Drive, Park City, UT (30 min)

3) 3:10 PM – Walk back to Richins Building (10 min)

4) 3:20 PM - Pledge of Allegiance

5) 3:25 PM - Utah Local Government Trust’s Presentation of the “Trust Accountability Program award” to Summit County; Jason Watterson (10 min)

6) 3:35 PM - Discussion regarding Parental Leave Policy; Brian Bellamy (30 min)   Staff Report

7) 4:05 PM - Council Comments (15 min)

8) 4:20 PM - Manager Comments (10 min)

4:30 PM - Convene as the Governing Board of Mountain Regional Water Special Service District

1) Discussion and possible approval of Certification of Liens for the Past due Fees and Charges for 2018 for Mountain Regional Water Special Service District; Marti Gee (10 min)      Certification of Liens

Dismiss as the Governing Board of Mountain Regional Water Special Service District

4:40 PM Consideration of Approval

1) Discussion and possible approval of request to convert evidence property; Misty Wright     Staff Report 

2) 4:50 PM - Advice and consent of County Manager’s recommendation to appoint members to the Summit County Public Arts Program and Advisory Board     Appointments

5:00 PM - Public hearing and possible approval of Ordinance 868-A, an Ordinance Amending the Eastern Summit County Development Code Appendix B Master Plan Development Deed Restricted Open Space Land Calculation; Ray Milliner, County Planner       Staff Report and Ordinance 868-A

5:30 PM – Break

6:00 PM Public Input

6:15 PM – Joint meeting with Snyderville Basin Planning Commission regarding Snyderville Basin Development Code; Pat Putt (2 hours)      Staff Report 

One or more members of the County Council may attend by electronic means, including telephonically or by Skype. Such members may fully participate in the proceedings as if physically present. The anchor location for purposes of the electronic meeting is the Sheldon Richins Building auditorium, 1885 W. Ute Blvd., Park City, Utah

Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at (435) 336-3025, (435) 615-3025 or (435) 783-4351 ext. 3025

Posted: July 20, 2018